Blog

Újrahasznosított álom esküvő

Minden évben több mint 300 millió tonna műanyagot és 200 milliárd alumíniumdobozot gyártanak, amelyek 50% -a csak egyszer használatos. Egy fiatal ausztrál pár mert nagyot álmodni és megtalálta a módját, hogy segítsék a környezetünket és, hogy miként teremtsenek elő álmaik esküvőjére 81.000 us$-t az az közel 23 milló forintot. Leonie Starr és Matthew Porter, a Queensland Sunshine Coast-ból, úgy döntöttek, hogy újrahasznosított hulladékokból teremtik elő a pénzt.

Leonie és a vőlegénye 2018 novemberében vágott bele ebbe a projektbe az összegyűjtött pénzből pedig a Vanuatu Köztársaság egyik szigetét szeretnék kibérelni, ahol egy kis létszamú 35 fős vendégsereggel szeretnék az esküvőt megtartani valamint a vendégeknek majd egy hetes teljes ellátást biztosítani.

A jegyesek létrehoztak egy  Facebook-oldalt A recycled wedding néven ahol bárki nyomon követheti a gyűjtést valamint Leonie ötletekkel látja el követőit arról, hogyan lehet környezettudatosabbá válni.

Az oldal megjelenése óta követőik a világ minden tájáról küldenek üres palackokat és konzervdobozokat a párnak, hogy segítsenek nekik megvalósítani az újrahasznosított álomesküvőt.

Ez a történet tökéletes inspiráció és egy nagyszerű példa arra, hogy semmi sem lehetetlen egy szerelmes szív számára némi elhivatottsággal és kitartással párosítva.

Leave a Reply