Blog

3+1 Magyar videós és fotós bohém esküvőkre


Pinewood Weddings

Enikő fotói és Levente filmjei megtestesítik a Pinewood életérzést. Egy olyan stílust amely magában hordozza az esküvők őszinteségét, párjaik könnyed eleganciáját, és a világ megismerésének állandó igényét.
A Pinewood Weddings 2013-as indulásakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az esküvői fotó- és film területén friss, divatos, őszinte, és esztétikus képi világ új lendületet adjon az erre fogékony pároknak. Hat éves utazásuk során rengeteg minden történt velük, de az alapelvük továbbra is ugyanaz.

Megfogalmazni a lényeget egy szexi, vad, természetes és őszinte köntösben. Megtalálni minden finom részletet, a líraiságot, és átadni egy mindent átható hangulatot. Elmesélni a történeteteket.

Ha szeretnél többet megtudni a Pinewood weddingsről katt ide!


Organik Cineworks

Őszinte, természet ihlette, emberi és sokszínű.

Zsófi és Laci, házaspár, legjobb barátok, szülők, romantikus-szabad lelkek és esküvői filmkészítéssel foglalkoznak.

Hétköznapjaikat békés vidéki kuckójukban töltik ahol termeléssel, önfejlesztéssel és filmjeik utómunkálataival foglalatoskodnak. Filmjeik elkészítéséhez és az egységes arculathoz számukra elengedhetetlen a kiegyensúlyozott test, lélek és elme harmóniája, így olyan életet teremtettek maguknak, amivel igazán elégedettek lehetnek és semmi sem szab gátat művészetük gyümölcsének. 

Jó hír, hogy 2020-tól a filmezés mellett esküvő fotózást is fogunak vállalni a megszokott minőségben, ezzel kapcsolatban már idén is szeretettel várják a megkereséseteket!

Ha szeretnél többet megtudni az Organik Cineworksről katt ide!


Csigavideo wedding cinematography

Munkájuk során törekszenek a kreatívitásra és az egyediségre. A filmes hatás elérése érdekében speciális kameramozgató eszközöket alkalmaznak.
Két cinematográfus két kamerával rögzíti az esküvő főbb eseményeit. Tibi lelkiismeretes, felkészült és tapasztalt, egyedi látásmódjával garantált a megrendelők elégedettsége.
Minden munkára új kihívásként tekint, minden filmjük egyedi és utánozhatatlan.
Andi amelett, hogy Tibi jobb keze szenvedélyesen fotóz. Egy egy kép elkészültekor a legnagyobb súlyt az érzelmek bemutatására fekteti emellett nagy tapasztalata van a minőségi sminkek elkészítésben is.
Extra szolgáltatás,  hogy az esküvő és a lagzi egész ideje alatt ha szükséges korrigálni tud a sminkeken, hogy az végig tökéletesek legyenek.

A szlogenük: Nem dokumentálunk hanem filmet készítünk.

Ha szeretnél többet megtudni a Csigavideoról katt ide!


Bohém szerelem

A szakmai hátteret és a személyes jelenlétet Csabi biztosítja. Bár a videókészítés már évek óta az élete jelentős részét képezi, az esküvői berkekben néhány éve kezdett el tevékenykedni. Jó kedélyéről, precizitásáról és szuper barátságos természetéről ismert. A videó szerkesztése, az utómunka igazi csapatmunka. Zsófi a kreatívitását és női látásmódját adja a végeredményhez. Finomít, kritizál, tökéletesít. Ez a folyamat leghosszadalmasabb része, hiszen a videó csak akkor kerülhet átadásra, ha mindketten elégedettek az eredménnyel.

Ha szeretnél többet megtudni a Bohém szerelemről katt ide!

Leave a Reply